Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on yksi digitaalisen markkinoinnin kustannustehokkaimmista työkaluista

Sähköpostimarkkinointi on markkinoinnin muoto, jonka toteutustapana ovat uutiskirjeet. Uutiskirje lähetetään niiden asiakkaiden ja muiden henkilöiden sähköpostiosoitteisiin, jotka ovat halunneet yritykseltä sähköpostiviestejä. Digizer toteuttaa teille uutiskirjeitä toiveidenne mukaan. Uutiskirjeiden kautta sivustolle tulevaa liikennettä on helppo seurata. Teemme myös uutiskirjepohjan visuaalisesti yrityksellenne sopivaksi. Lisäksi voimme halutessanne auttaa suunnittelemaan uutiskirjekampanjoita, sisältöä sekä viestien lähetystiheyttä.

Uutiskirjemarkkinoinnin edut

Uutiskirjemarkkinoinnin yksi etu on viestien ja kuvien suuri räätälöintimahdollisuus. Uutiskirjeen teksti- ja kuvamäärä sekä muotoilu ja asettelu voidaan toteuttaa tarpeiden mukaan, ja tätä asettelua on mahdollista tarvittaessa vaihtaa eri kirjeisiin.
Tavoitteena on, että kirjeen vastaanottaja saataisiin tekemään toivottu toimenpide mahdollisimman suurella todennäköisyydellä. Asiakasta voi siis ohjata suoraan ostoksille tiettyihin tuotteisiin tai kategorioihin. Vaihtoehtoisesti linkit voivat ohjata vierailemaan sivuston tietyillä osioilla tai sivuilla, vaikkapa täyttämässä yhteydenottolomake.

Loistava tiedotuskanava

Uutiskirje toimii mainiosti myös tiedotuskanavana. Voit jakaa asiakkaillesi sekä muille yrityksestäsi kiinnostuneille ajankohtaista tietoa yrityksesi kuulumisista, tapahtumista ja tarjouksista. Tiedotuskirjeitä on mahdollista lähettää esimerkiksi parin viikon välein, kerran kuukaudessa tai vaikkapa neljä kertaa vuodessa.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointia voidaan toteuttaa esimerkiksi viikoittain, jolloin asiakkaat saavat tietoa esimerkiksi mahdollisista viikkotarjouksista tai kanta-asiakkaiden eduista. Joskus taas sopivampi vaihtoehto voi olla esimerkiksi sähköpostimarkkinoinnin toteutus kuukauden välein, jolloin asiakkaille voidaan kertoa esimerkiksi kuukauden tarjouksista ja uutuuksista.

Markkinointikampanjoiden tehostaja

Sähköpostimarkkinointi toimii myös erinomaisena välineenä markkinointikampanjoiden toteuttamisessa ja tehostamisessa. Kampanjoita kannattaa markkinoida useassa kanavassa, ja sähköpostimarkkinoinnilla tavoitat tehokkaasti juuri ne henkilöt, jotka haluavat tietää, mitä yrityksessäsi tapahtuu. Uutiskirjemarkkinoinnin avulla myös brändisi vahvistuu, kun pysyt asiakkaiden mielessä.

Sähköpostimarkkinoinnin edut

Markkinointiviestin räätälöitävyys

Helppo kanava asiakkaiden tiedottamiseen

Tehokas väylä kampanjoiden markkinointiin

Keino brändin vahvistamiseen

Digizer - Verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin asiantuntija

Kun etsit kumppania digitaalisen näkyvyytesi kehittämiseen, on Digizer oikea valinta! Saat kokeneen ja jatkuvasti kouluttautuvan tiimimme osaamisen käyttöösi niin hakukoneoptimoinnin kuin muidenkin digitaalisen näkyvyyden osa-alueiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.


Digitaalinen näkyvyys on kokonaisuus, jossa kaikki osat tukevat toisiaan. Asiakkaanamme saat paitsi huipputason osaamista, myös laajan ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa voimme kehittää digitaalisen toimintanne jokaista osa-aluetta yhteistyössä kanssasi.


Ammattikirjoittajiemme sisällöntuotanto tukee
hakukoneoptimointia, maksettua Google-mainontaa sekä sosiaalisen median markkinointia.
Voit ulkoistaa meille myös asiakaspalvelusi tai vaikka varastoinnin ja logistiikan sekä tuotteiden valokuvauksen.


Digizer on ainoa suomalainen täyden palvelun markkinointiosaaja, jolta saat kaikki verkkosivustosi tai verkkokauppasi tarvitsemat palvelut saman katon alta! Aloitetaanko yhteistyö heti, vai haluatko keskustella yrityksellesi sopivasta palvelupaketista, joka muuttaa muotoaan joustavasti sinun liiketoimintasi kehittyessä? Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!

Aloitetaan yhteistyö!