Google Ads -koulutus

Kun kaipaat perustaitoja Google-mainontaan tai haluat syventää osaamistasi, Digizer Academyn toteuttama Google Ads -koulutus auttaa. 

Suunnittelemme yrityksellesi sopivan koulutuksen Google Ads -mainontaan. Räätälöimme yrityksellesi sopivan koulutuksen, jonka sisältö riippuu tämänhetkisistä taidoistasi. Koulutus voidaan järjestää helposti etänä sinulle sopivana ajankohtana. Saat koulutuksesta materiaalia käyttöösi jälkikäteen. 

 

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen päätyttyä: 

 • Sinulla on Google Ads -mainonnan perusteet hallussa 
 • Mainostilisi on perustettu tai olemassaoleva tilisi on auditoitu 
 • Pystyt toteuttamaan yrityksesi mainontaa itsenäisesti 
 • Ymmärrät, millä seikoilla pystyt vaikuttamaan mainonnan tehoon 

 

Koulutuksen sisältöesimerkki 

Koulutus muokataan yrityksesi lähtötason mukaan sopivaksi. Koulutus voi sisältää mm. seuraavia asioita: 

 • Google-mainonnan perusteet
 • Google Ads -tilin käyttöönotto ja asetusten määrittäminen
 • Tilin käyttäminen, mainoskampanjoiden perustason luominen ja optimointi
 • Mainonnan seuranta ja analysointi
 • Asiakkaan datan analysointi ja tilin auditointi: mainonnan asetukset, mainossisällöt, mainonnan tehon seuranta Google Adsin ja Google Analytics 4:n avulla, jatkokehitysideat ym. 
 • Yhdessä luotavan mainoskampanjan suunnittelu: kampanjarakenne, avainsanatutkimus, klikkihinnat, kohdistukset ja muut asetukset 
 • Koulutus, joka toteutetaan asiakkaan Google Ads -tilillä. Käydään läpi asiakkaan ongelmakohtia, voidaan käsitellä esim. tilin käyttämistä, mainoskampanjoiden suunnittelua, rakentamista ja jatkuvaa optimointia, mainonnan tehon seurantaa mm. konversioiden perusteella, samankaltaisten yleisöjen käyttämistä, eri mainosmuotojen käyttämistä, kuten hakusanamainonta ja Display-mainonta sekä mainonnan tavoitteita. 
 • Google Adsin uusimmat muutokset
 • Voi sisältää myös jatkokoulutuksen tai tarkistuskerran, jossa käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi mainonnan toimintaa ja tehoa käyttöönoton jälkeen 

 

Koulutuksen hinta alkaen 1000 €

Tilaa koulutus

 

Kouluttajamme

Digizer Emma Ylitalo

Emma Ylitalo 

Senior Digital Marketing Specialist

Koulutusteni avulla yrityksesi saa vauhtia erityisesti Googlesta sekä datan käytöstä ylipäätään. Yli vuosikymmen digimarkkinoinnin parissa auttaa löytämään olennaisimman ja ne vaikuttavimmat tekijät viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Kaikkea ei tarvitse osata ja ne tärkeimmät osa-alueet koulutan perusteellisesti, omaan kokemukseen perustuvilla vinkeillä kuorrutettuna. 

Merkittävää kasvua voidaan tehdä myös kustannustehokkaasti ja toivonkin koulutusteni tuovan sinulle varmuutta omien digimarkkinoinnin töittesi priorisointiin. 

 

Digizer Henri Tuominen

Henri Tuominen

Head of Learning and Development

Koulutan laaja-alaisesti digimarkkinoinnin asiakkaita niin perusteista kuin syventävistäkin aiheista. Minulla on yli 10 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja sen tavoitteellisesta toteutuksesta asiakkaille. Erityisiä kiinnostuksen alueitani ovat hakukoneoptimointi (SEO), hakusanamainonta, analytiikka ja markkinoinnin teknologiat.

Tavoitteenani kouluttajana on jakaa vuosien varrella kertynyt kokemus ja tietous selkeästi ja käytännönläheisesti esimerkkien kautta sekä auttaa koulutettavia hyödyntämään oppeja omassa työssään.