Digimarkkinointipäällikkö

Haluatko tehoa ja tuloksia digimarkkinoinnilla? Haluatko tuplata digitaalisen myyntisi? Digimarkkinointipäällikkö-palvelu on silloin oikea palvelu!

 

Haluan tietää lisää

Takaamme kasvun verkossa 

Onko yritykselläsi verkkokauppa ja digitaalisen myynnin kanava valmiina? Kauppaakin ehkä tulee, mutta sinulla ei ole aikaa tai osaamista kehittää tehokkuutta halutulle tasolle?

Miten saisit hyödynnettyä parhaiten kaikki oikeat markkinoinnin kanavat? Tuoko tämänhetkinen digitoimistosi tuloksia toimenpiteillään? Onko kasvu tyrehtynyt tai junnaako toiminta paikallaan? 

Me Digizerillä olemme erikoistuneet verkkomyynnin kasvattamiseen. Olemme Suomen johtava digitaalisen myynnin kehittämisen asiantuntija. Pystymme vaikuttamaan toimillamme asiakkaan koko ostopolkuun, tunnettuuden kasvattamisesta asiakkaan palvelemiseen saakka. Olemme kumppani, joka vie markkinointisi seuraavalle tasolle. Lue lisää, kuinka me sen teemme. 

 

Mikä on Digimarkkinointipäällikkö? 

Digimarkkinointipäällikkö-palvelu on kokonaisvaltainen digitaalisen markkinoinnin ratkaisu kasvuhakuisille yrityksille. Digimarkkinointipäällikkö on palvelu, jonka avulla saat yritykseesi digimarkkinoinnin resurssin, joka kehittää verkkomyyntiäsi ja hoitaa digimarkkinoinnin toimenpiteet. Palvelun kautta saat digimyynnin ammattilaisen suunnittelemaan, kehittämään ja johtamaan digitaalisten kanavien kautta tapahtuvaa myyntiä.

Digimarkkinointipäällikkö on palvelukokonaisuus, jossa saat Digizerin ammattilaiset avuksi digimarkkinointiin – ikään kuin omaksi tiimiksi. Palvelun myötä saat yrityksellesi 12 kuukauden digitaalisen myynnin strategisen suunnitelman, jota toteutamme yhdessä. 

Palvelun keskeinen idea on, että tarkastelemme yritystäsi ja asiakkuutta kokonaisuutena ja toteutamme kuukausittain yrityksesi kaupankäyntiä eniten kehittäviä tehtäviä.

 

Näin Digimarkkinointipäällikkö-palvelu toimii

1

Analysoimme yhdessä yrityksesi tilanteen ja valitsemme sopivat työkalut ja digimarkkinointikanavat, joilla pääsemme tavoitteisiisi.

2

Toteutamme sovitut digimarkkinointitoimenpiteet ja raportoimme tuloksista. Takaamme näkyvät tulokset.

3

Ylläpidämme ja kehitämme verkkomyynnin ja digimarkkinoinnin kanavia ja huolehdimme, että yritykselläsi on aina uusimmat työkalut ja ajankohtaisin tieto käytössä.

4

Parhaita käytäntöjä hyödyntämällä pääsemme tavoitteisiin ja yrityksesi liiketoiminta kasvaa.

Palvelun sisältö pähkinänkuoressa

  • Laaja digitaalisen kaupankäynnin strateginen suunnitelma 12 kuukaudelle. Digimarkkinointipäällikkö tekee toimenpidesuunnitelman, joka auttaa yritystäsi pääsemään tavoitteisiisi.
  • Digizerin tarjoamat digimarkkinoinnin palvelut sovitun mukaisesti. Tavoitteisiisi pohjaten otamme käyttöön tarvittavat palvelut, joiden avulla verkkomyyntisi pääsee kehittymään.
  • Dedikoidut asiantuntijat jokaisen kanavan kehittämiseen. Riippuen yrityksesi tarpeista kokoamme asiantuntijatiimin, joka huolehtii jokaisen osa-alueen ylläpidosta ja kehittämisestä.
  • Tärkeiden toimien ohjeistaminen yrityksellesi. Teemme yhteistyötä ja annamme myös vinkkejä muuhun markkinointiin. Näin kaikki toimenpiteet yhdessä vaikuttavat haluttuun lopputulokseen. 

Palveluun kuuluvat osa-alueet

Digimarkkinointipäällikkö-palvelussa saat käyttöösi kaikki Digizerin tarjoamat palvelut. Työmäärät jaetaan aina tarpeittesi ja tavoitteittesi mukaan.

Digizerin palveluita ovat mm.

Markkinointistrategian luominen

Digizer on Google Adsin ammattilainen

Hakukonemainonta
Google Ads, Bing, Google Shopping, Google Remarketing

Digizer toteuttaa sosiaalisen median markkinoinnin ylläpitoa, suunnittelua ja sisällöntuotantoa

Sosiaalisen median markkinoinnin ylläpito, suunnittelu ja sisällöntuotanto

Digizer auttaa somealustojen sisällöntuotannossa

Hakukoneoptimoidun sisällön toteuttaminen

Digizerin videomarkkinoinnin suunnittelu, ylläpito ja seuranta

Videomarkkinoinnin suunnittelu, ylläpito ja seuranta
(Youtube / some)

Digizerin strateginen hakukoneoptimointi on huippuluokkaa

Strateginen hakukoneoptimointi

Digizerin data-analytiikkapalvelut

Data-analytiikka

Digizer ostopolku- ja käyttäjäanalyysit

Ostopolku- ja käyttäjäanalyysit

Digizer asiakastutkimukset

Asiakastutkimukset

Digizer konsultointi digitaaliseen markkinointiin tai kaupankäyntiin liittyen

Konsultointi digitaaliseen markkinointiin tai kaupankäyntiin liittyen

Digizerin digitaalisen markkinoinnin koulutukset

Digitaalisen markkinoinnin koulutukset

Digimarkkinoinnin ammattilaiset käytössäsi

Saat palvelun kautta asiakasvastaavan, joka johtaa digimarkkinointitoimenpiteiden kehittämistä yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Asiakasvastaava on yhteyshenkilösi, joten yhteydenpidosta on tehty mahdollisimman helppoa ja mutkatonta. Palvelu pitää sisällään kuukausittain vähintään yhden tunnin mittaisen läpikäyntipalaverin asiakasvastaavan kanssa.

Digimarkkinointipäällikkö on helposti skaalautuva ratkaisu, jonka avulla saat osaavan ammattilaisen suunnittelemaan ja hoitamaan yrityksesi digitaalista myyntiä ja markkinointia joustavalla kustannuksella. Mikäli tavoitteesi muuttuvat, palvelua voidaan räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi.

Aloittamisen riski on pieni ja sopimuksesta pääsee tarvittaessa nopeasti irti ilman syitä ja selityksiä.

 

Tarkista tästä arvio Digimarkkinointipäällikkö-palvelun kustannukseksi. Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan tulosten tekeminen yhdessä!

 

Digimarkkinointipäällikkö

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Arvio markkinoinnin kustannuksista - Digimarkkinointipäällikkö -palvelu
Palvelun hinta kuukaudessa
Digimarkkinointipäällikön työpäivät kuukaudessa
Mainosbudjetti

Digimarkkinoinnin kustannukset arviolta:

Olen kiinnostunut Digimarkkinointipäällikkö-palvelusta
Valitsemalla Lähetä, suostut siihen, että Digizer tallentaa henkilötietosi ja tarjoaa sinulle pyytämääsi sisältöä. Voit poistua postituslistalta milloin haluat. Lisätietoja saat tietosuojaselosteestamme.