Asiakkaitamme

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä.
Katso asiakkaidemme mielipiteitä yhteistyöstämme!

Teetalo Nordqvistin tuotteet nousivat hakukoneiden kärkisijoille

Digizerin toteuttama palvelu:
Sisällöntuotanto ja hakukoneoptimointi

Eräs mieleenpainuvimmista tarinoista on teekauppa Nordqvistille tehty sisältökokonaisuus, jonka toteutimme sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinnin keinoin.

Tapio Hjulberg, toimitusjohtaja Puukeidas Oy

Digizerin toteuttamat palvelut: SEM, SEO, somemarkkinointi ja asiakaspalvelu

Digizerhän valikoitui meidän digikumppaniksi ennen kaikkea hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi.
He ovat olleet erittäin ammattitaitoisia ja luotettavia meidän projekteissa. Lämpimästi voin suositella teidänkin kumppaniksi.

Jyri Nordström, osastonjohtaja Veneilijän Verkkokauppa

Digizerin toteuttamat palvelut: 

Hakukone-, some- ja sähköpostimarkkinointi

Aiemmat yhteistyöt muiden yritysten kanssa olivat kaatuneet siihen, ettemme saaneet kaipaamiamme raportteja markkinoinnin tehosta. Nyt näemme ihan tasan tarkkaan jokaisen sentin kohdalta, mitä se on meille tuonut takaisin. Tulokset ovat olleet erittäin hyviä – esimerkiksi verkkokauppamme myynnin kasvu tuplaantui Digizer-yhteistyön alettua.

Santtu Venäläinen,
E-commerce Store Manager
Euronics

Digizerin toteuttama palvelu: Asiakaspalvelu

“Kaiken kaikkiaan yhteistyö Digizerin kanssa on sujunut erittäin hyvin sekä yhteistyön näkökulmasta että myös kaupallisessa mielessä. Suosittelen Digizeriä yhteistyökumppaniksi asiakaspalveluun liittyen. Koska oma kokemukseni yhteistyöstä on kodintekniikan myynnistä, suosittelen palvelua erityisesti kaupan alalla toimiville yrityksille.”

Digizer - Verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin asiantuntija

Kun etsit kumppania digitaalisen näkyvyytesi kehittämiseen, on Digizer oikea valinta! Saat kokeneen ja jatkuvasti kouluttautuvan tiimimme osaamisen käyttöösi niin hakukoneoptimoinnin kuin muidenkin digitaalisen näkyvyyden osa-alueiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.


Digitaalinen näkyvyys on kokonaisuus, jossa kaikki osat tukevat toisiaan. Asiakkaanamme saat paitsi huipputason osaamista, myös laajan ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa voimme kehittää digitaalisen toimintanne jokaista osa-aluetta yhteistyössä kanssasi.


Ammattikirjoittajiemme sisällöntuotanto tukee
hakukoneoptimointia, maksettua Google-mainontaa sekä sosiaalisen median markkinointia.
Voit ulkoistaa meille myös asiakaspalvelusi tai vaikka varastoinnin ja logistiikan sekä tuotteiden valokuvauksen.


Digizer on ainoa suomalainen täyden palvelun markkinointiosaaja, jolta saat kaikki verkkosivustosi tai verkkokauppasi tarvitsemat palvelut saman katon alta! Aloitetaanko yhteistyö heti, vai haluatko keskustella yrityksellesi sopivasta palvelupaketista, joka muuttaa muotoaan joustavasti sinun liiketoimintasi kehittyessä? Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!

Aloitetaan yhteistyö!