Bing on Microsoftin hakukone. Bing markkinoinnissa on paljon potentiaalia ja Bingin avulla voit tavoittaa asiakkaasi helposti ja edullisesti.

Mikä on Bing?

Bing on Microsoftin omistama ja ylläpitämä hakukone, joka on maailman toiseksi suosituin hakukone. Sen ansaintalogiikka perustuu hakusanamainontaan, samalla tavalla kuin Googlenkin. Bing on myös Microsoftin käyttöjärjestelmän oletushakukone, joten sen suosio on automaattista Windows-ympäristöissä. 

Bing hakukoneoptimoinnin hyödyt

Hakukoneoptimointi (SEO) auttaa sivustoasi sijoittumaan korkeammalle hakutuloksissa, lisäämään liikennettä sivuillesi ja sen ansiosta lisäämään konversioita. Vaikka Google on tällä hetkellä suosituin hakukone, Bing on nopeasti yleistymässä tehokkaana SEO-työkaluna. 

Miksi ylipäätään kannattaa harkita Bing-optimointia? Tärkein syy on se, että laajennat asiakaskenttääsi. Jos optimoit verkkosivustosi Bingiä varten, voit tavoittaa potentiaalisia asiakkaita enemmän kuin jos keskittyisit pelkästään Googleen.

Toinen hyöty Bing-optimoinnissa on se, että sen algoritmi toimii eri tavalla kuin Googlen algoritmi. Voit käyttää erilaisia taktiikoita saadaksesi paremmat sijoitukset tällä alustalla. Yksi keskeinen tekijä, joka vaikuttaa Bingin sijoituksiin, on verkkotunnuksen auktoriteetti, joka mittaa verkkosivuston luotettavuutta ja arvovaltaisuutta esimerkiksi käänteislinkkien ja sosiaalisen median sitoutumisen perusteella. Tämä tarkoittaa, että vaikka sivustosi ei suoriutuisi hyvin Googlessa, sen suorituskykyä Bingissä voidaan parantaa keskittymällä domain-auktoriteetin kasvattamiseen. 

Yksi etu on myös se, että Bingin algoritmipäivitykset ovat paljon harvinaisempia kuin Googlen päivitykset. Tämä tarkoittaa, että muutosten voimaantulo kestää kauemmin, mutta niitä on myös helpompi ennustaa ja suunnitella. Näin on helpompi pysyä kilpailijoiden edellä, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että äkilliset muutokset vaikuttavat strategiaasi tai hakukonesijoituksiisi yhdessä yössä, kuten Googlen päivityksissä.

Verkkosivuston optimointi sekä Googlea että Bingiä varten voi auttaa varmistamaan maksimaalisen näkyvyyden molemmilla alustoilla – se auttaa lisäämään kävijämääriä ja konversioita ajan mittaan. 

 

4 syytä, miksi Bing markkinointi kannattaa

Bing markkinointi on tehokas työkalu kaikenkokoisille yrityksille. Bing tarjoaa laajan kumppanuussivustoverkostonsa ansiosta monenlaisia tapoja markkinoida yritystäsi verkossa. Seuraavassa on joitakin etuja Bing markkinoinnin hyödyntämisestä. 

Verkosto
Laajemman yleisön tavoittaminen

Käyttämällä Bing Ads  mainontaa voit tavoittaa yleisön, jota ei ehkä tavoiteta muiden mainoskanavien kautta. Tällä tavalla tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita, jotka voisivat olla kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi. 

Parempi tulos
Kustannustehokas mainonta

Muihin mainonnan muotoihin verrattuna Bing Ads mainonta on kustannustehokasta. Lisäksi tätäkään alustaa käytettäessä ei tarvita pitkäaikaisia sopimuksia, mikä helpottaa kustannusten hallintaa ajan mittaan. 

Demografinen ryhmä
Kohdennettu mainonta

Bing mainontaa voi kohdentaa tehokkaasti eli mainoksesi näkevät ne, jotka todennäköisimmin konvertoituvat asiakkaiksi. 

Informatiivinen profiili
Parempi näkyvyys

Bing-markkinointi antaa sinulle näkyvyyden Microsoft-verkkoon kuuluvilla kumppanuussivustoilla, mikä lisää brändin tunnettuutta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Miten aloittaa Bing-mainonta? 

Ensimmäinen askel Bing-mainonnan aloittamisessa on Microsoft Advertising -tilin perustaminen. Kun olet perustanut tilin, voit alkaa luoda kampanjoita. 

Kampanjoiden perustaminen alkaa budjetin, kohdentamisvaihtoehtojen ja mainosmuotojen valitsemisella. On tärkeää, että tutkit nämä vaihtoehdot huolellisesti, jotta voit varmistaa, että mainoksesi tavoittavat oikean yleisön oikeaan aikaan.

Kun kampanja on perustettu, on aika aloittaa mainosten luominen. Kun luot mainoksia Bingiä varten, on tärkeää, että ne ovat merkityksellisiä ja houkuttelevia. Kannattaa myös harkita avainsanojen lisäämistä mainostekstiin, jotta mainoksia näytettäisiin ihmisille, jotka etsivät kyseisiä termejä verkossa. Varmista lisäksi, että laskeutumissivusi on optimoitu konversioita varten, jotta sivuille tulevat kävijät konvertoituvat (esim. tilaavat uutiskirjeen tai ostavat tuotteen). 

Kun kampanja on käynnissä, on tärkeää seurata sen tehokkuutta tiiviisti ja muuttaa sitä tarpeen mukaan. Tämä auttaa varmistamaan, että saat maksimaalisen tuoton mainostukseen käytetystä rahasta.

Käytätkö jo Bing hakusanamainontaa?

Hakusanamainonta Bingissä tarkoittaa sitä, että mainostaja ostaa mainosnäyttöjä tietyille hakusanoille, joita käyttäjät syöttävät Bingin hakukenttään. Kun käyttäjä etsii tiettyä termiä, Bing näyttää hakutulosten joukossa mainoksia, joita mainostajat ovat ostaneet kyseiselle hakusanalle.

Bing hakusanamainonnassa mainostaja voi valita hakusanat, joiden perusteella mainokset näytetään, sekä määrittää mainosbudjetin, joka määrittelee, kuinka paljon rahaa mainostaja on valmis käyttämään mainosten näyttämiseen. Mainostaja maksaa yleensä Bingille jokaisesta mainosklikkauksesta tai tuhannesta näytöstä (CPM-mallissa).

Bing hakusanamainonta voi olla tehokas tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita tietystä tuotteesta tai palvelusta. Mainostajan kannattaa kuitenkin valita hakusanat huolella ja seurata kampanjan tuloksia säännöllisesti, jotta mainonta on kustannustehokasta ja tuottaa toivottuja tuloksia.

 

Tarvitsetko apua Bing-mainostamiseen liittyvissä asioissa? Autamme mielellämme! Laitetaan sinunkin mainontasi rullaamaan. 

Jutellaan lisää Bing-mainonnasta