LinkedIn-koulutus

LinkedInin tehokas käyttö edellyttää, että tunnet kanavan lainalaisuudet. Digizer Academy opastaa sinulle tiedot ja taidot, joilla saat LinkedIn-markkinoinnistasi tehot irti.

Koulutamme yrityksellesi perustaidot tai syventävän osaamisen LinkedInin käyttämiseen. Suunnittelemme yrityksellesi sopivan koulutuksen, jonka sisältö riippuu olemassaolevista taidoistasi. Koulutus voidaan järjestää helposti etänä sinulle sopivana ajankohtana. Saat koulutuksesta materiaalia käyttöösi jälkikäteen. 

 

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen jälkeen: 

  • Sinulla on LinkedIn-tilin ja -mainonnan perusasiat hallussa 
  • Sosiaalisen median tilisi on perustettu tai olemassaoleva tilisi on auditoitu 
  • Pystyt toteuttamaan yrityksesi somemarkkinointia itsenäisesti ja tuloksellisesti 
  • Ymmärrät, millä seikoilla pystyt vaikuttamaan markkinoinnin tehoon 

 

Koulutuksen sisältöesimerkki

Koulutus muokataan yrityksesi lähtötason mukaan sopivaksi. Koulutus voi sisältää mm. seuraavia asioita: 

  • LinkedIn-markkinoinnin perusteet
  • Orgaanisten julkaisujen luominen
  • LinkedIn Campaign Managerin käyttöönotto
  • LinkedIn-mainosten luominen
  • Uudelleenmarkkinointi sivuston kävijöille LinkedIn Insight Tagin avulla
  • Markkinoinnin tehon ja konversioiden seuranta

 

Koulutuksen hinta alkaen 1000 €

Tilaa koulutus

 

Kouluttajamme

 

Digizer Jouni Rissanen

Jouni Rissanen

Digital Marketing Team Leader

Senior eCommerce Specialist

Olen tehnyt digitaalista markkinointia työkseni yli 10 vuoden ajan ja minulla on monipuolinen kokemus digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueista. Olen omassa työssäni kasvattanut merkittävästi kymmenien eri asiakkaiden liiketoimintaa verkossa. 

Digizerillä olen erikoistunut sosiaalisen median markkinoinnin kouluttamiseen. Oman työhistoriani aikana olen saanut työskennellä merkittävien suomalaisten verkkokauppojen kanssa ja onnistunut lisäämään heidän tunnettuuttaan ja kasvattamaan myyntiä somemarkkinoinnin avulla. 

Vahva kokemukseni ja käytännönläheinen koulutustyylini antaa sinulle täydellisen osaamistason some-mainonnan saloihin. Koulutuksessani opit kädestä pitäen tehokkaan mainostilien hallinnan sekä parhaiden kampanjarakenteiden luonnin. Saat myös ammattitason vinkkejä myynnin kasvattamiseen mainonnan avulla.

 

Digizer Sinitta Ahonen

Sinitta Ahonen

Digital Marketing Team Leader

Senior eCommerce Specialist

Hahmotan nopeasti yritysten kiperimmät kehityskohteet digimarkkinoinnin saralla. Vahvuuksiani alalla on monien eri työkalujen hallinta sekä ymmärrys siitä, miten ja mihin kanavaan yritysten kannattaa digitaalisessa markkinoinnissa panostaa. Kokemus on kertynyt vuosien varrella eri asiakkaidemme toimialoista, kohderyhmistä ja viestintäkanavista. 

Aloitin markkinoinnin työt vuonna 2017 syksyllä, kun pääsin kokeneen markkinointitiimin mukaan lanseeraamaan täysin uuden verkkokaupan ja useita myymälöitä eri puolelle Suomea. Sen jälkeen lähdin työskentelemään digimarkkinoinnin pariin toimistopuolelle, josta lähtien olen tehnyt sivustojen hakukoneoptimointia sekä menestyksekästä Google-mainontaa ja some-mainontaa niin verkkokaupoille kuin B2B-yrityksille. Nyt olen valmis jakamaan näitä oppeja teidän kanssanne!

 

Ella Rantamaa Digizer

Ella Rantamaa

Digital Marketing Manager

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja työkokemusta digimarkkinoinnin parissa on kertynyt sekä in-house -hommista että mainostoimistopuolelta. Olen päässyt työskentelemään lukuisten eri toimialojen parissa monipuolisesti sekä B2B- että B2C-yritysten kanssa. Digizerin lisäksi olen vetänyt koulutuksia myös edellisessä työpaikassani onnistuneesti.

Liki viiden vuoden kokemus mainostoimistotyöstä on tarjonnut minulle monipuolisen osaamisen digitaalisen markkinoinnin kentältä, aina uusimpien työkalujen ymmärryksestä algoritmien tuntemiseen. Digimarkkinoinnissa sydäntä lähimpänä ovat muun muassa orgaaninen sosiaalinen media, sisällöntuotanto sekä markkinoinnin strategisten suunnitelmien vieminen käytännön tasolle. Koulutuksieni avulla opit taatusti some-maailman salat – niin orgaanisen kuin maksetun mainonnankin puolella.