Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla enemmän ostavia vierailijoita sivuillesi!

Kuinka usein olet aloittanut tuotteen tai palvelun hankinnan tekemällä haun Googlessa? Kuinka usein näissä tilanteissa jatkat hakutulosten selaamista toiselle sivulle saakka? Todennäköisesti harvemmin. Hakukoneoptimointi on prosessi, jossa sijoituksiasi hakukoneiden (käytännössä Google) hakutuloksissa pyritään jatkuvasti parantamaan ja nostamaan.

Hakukoneoptimointi kannattaa

88% ihmisistä aloittaa ostamisen verkossa!

Tämän lisäksi Googlen ensimmäinen sivu kerää 91% kaikista klikkauksista. Miten vierailijamääräsi ja sitä kautta myyntisi muuttuisi, jos onnistuisit hyppäämään tärkeillä hakusanoilla Googlen ykkössivun puolelle ja saisit yhtäkkiä moninkertaisesti palveluasi etsiviä vierailijoita sivuillesi? Tai päinvastoin, jos olet ykkössivulla, kuinka suuren loven myyntiin aiheuttaisi, jos kilpailija onnistuisi syrjäyttämään sinut toiselle sivulle? Useimpien yritysten kohdalla puhutaan erittäin merkittävästä vaikutuksesta! Varsinkin, kun yhdellä hakusanalla hyvä löydettävyys useimmiten tarkoittaa myös nousua muillakin aihetta liippaavilla hakutermeillä.

0 %
Aloittaa hankinnat tutkimalla verkosta
0 %
Klikkaa ensimmäisen sivun hakutulosta
0
Miljoonaa hakua päivässä Googlessa

Strateginen hakukoneoptimointi tuo yrityksellesi:

Enemmän ostoaikeissa olevia vierailijoita
Selkeän edun
kilpailijoihin nähden
Pitkäaikaisen positiivisen vaikutuksen yrityksen liikevaihtoon
Uskottavuutta ja luotettavuutta brändillesi

Kuinka nopeasti
optimointi tuo tuloksia?

Hakukoneoptimointi on prosessi, jossa sijoituksiasi hakukoneiden (käytännössä Google) hakutuloksissa pyritään jatkuvasti parantamaan ja nostamaan. Optimointiprosessi sisältää erityyppisiä toimia, jotka ovat jokaiselle sivustolle omanlaisia. Hakukoneoptimointiin ei siis ole olemassa ”one size fits all” -ratkaisua, vaan jokainen sivusto ja jokainen hakusana on erilainen ja vaatii erilaisia toimenpiteitä. Meidän SEO-tiimimme Digizerillä koostuukin kokeneista ammattilaisista, joiden laaja kokemus erityyppisten sivujen optimoinnista takaa parhaat tulokset sinunkin sivusi näkyvyyden ja sitä kautta myynnin kehittämiseen.

Hakukoneoptimointi voi muun muassa sisältää seuraavia asioita:

Optimointi

Sivuston sisällön ja linkitysten optimointi

Linkkiprofiili

Linkkiprofiilin kehittäminen

Google E.A.T.

Googlen E.A.T. -periaatteiden mukainen kehittäminen

Kilpailijat

Kilpailijoiden sivustojen analysointi

Raportointi

Kattava raportointi

Tekninen optimointi

Sivuston tekninen optimointi

Kivijalkayrityksen hakukoneoptimointi

Jos olet kivijalkayrittäjä, tai toimit maantieteellisesti tietyllä alueella, on hakukoneoptimointi sinulle erittäin hedelmällistä. Google tuntee asiakkaasi sekä sen, missä he liikkuvat. Oikein toteutettu paikallinen hakukoneoptimointi nostaa sinut hakutuloksissa korkealle juuri silloin, kun sinua lähellä olevat asiakkaat etsivät tarjoamiasi palveluita. Paikallisessa hakukoneoptimoinnissa tehdään samoja toimia kuin hakukoneoptimoinnissa yleensäkin, mutta linkinrakennuksessa keskitytään kertomaan Googlelle vinkkejä omasta toimialueestasi.

Lisäksi hyödynnetään paikallisia hakemistoja sekä esimerkiksi Google My Business -palvelua.

Hakukoneoptimointi on monipuolista

Hakukoneoptimointi ei ole yksitoikkoista. 

Palvelumme räätälöidään teidän sivunne tarpeisiin.

Innovatiiviset tekniikat

Kun yhdistetään kokemus useiden erilaisten sivujen optimoinnista, voidaan kehittää innovatiivisia tekniikoita juuri sinun verkkosivusi optimoimiseksi.

Linkinrakennus

Linkinrakennus tuo paitsi suoraa liikennettä sivullesi, myös uskottavuutta Googlen silmissä.

Vuorovaikutteisuus

Optimointia tehdään teidän lähtökohdistanne ja tavoitteidenne mukaan. Hyvä vuorovaikutus takaa tehokkaimman ajankäytön!

Digizer - Verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin asiantuntija

Kun etsit kumppania digitaalisen näkyvyytesi kehittämiseen, on Digizer oikea valinta! Saat kokeneen ja jatkuvasti kouluttautuvan tiimimme osaamisen käyttöösi niin hakukoneoptimoinnin kuin muidenkin digitaalisen näkyvyyden osa-alueiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.


Digitaalinen näkyvyys on kokonaisuus, jossa kaikki osat tukevat toisiaan. Asiakkaanamme saat paitsi huipputason osaamista, myös laajan ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa voimme kehittää digitaalisen toimintanne jokaista osa-aluetta yhteistyössä kanssasi.


Ammattikirjoittajiemme sisällöntuotanto tukee
hakukoneoptimointia, maksettua Google-mainontaa sekä sosiaalisen median markkinointia.
Voit ulkoistaa meille myös asiakaspalvelusi tai vaikka varastoinnin ja logistiikan sekä tuotteiden valokuvauksen.


Digizer on ainoa suomalainen täyden palvelun markkinointiosaaja, jolta saat kaikki verkkosivustosi tai verkkokauppasi tarvitsemat palvelut saman katon alta! Aloitetaanko yhteistyö heti, vai haluatko keskustella yrityksellesi sopivasta palvelupaketista, joka muuttaa muotoaan joustavasti sinun liiketoimintasi kehittyessä? Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!

Aloitetaan yhteistyö!