Laadukkaat tuotekuvat ovat verkkokaupan valttikortti

Tuotteiden laadukkaat kuvat ovat verkkokaupan tärkein myyntivaltti, joten tuotekuviin kannattaa ehdottomasti panostaa. Kukaan ei osta sikaa säkissä vaan tuote halutaan nähdä ensin. Hyvät tuotekuvat ovat siis selkeä kilpailuetu, joten niissä ei kannata säästellä.

Hyvä tuotekuva vastaa todellisuutta

Hyvä tuotekuva on selkeä ja se näyttää tuotteen todelliset ominaisuudet. Jos verkkokaupassa olevat tuotekuvat eivät vastaa todellisuutta, tuote palautetaan helpommin. Pahimmassa tapauksessa voit siis tuhota verkkokauppasi myynnin kokonaan huonoilla tuotekuvilla, vaikka kaikki muut asiat olisivatkin kohdallaan. Hyvässä tuotekuvassa yhdistyvät selkeä tausta ja hyvä valaistus sekä totuudenmukaiset värit ja mittasuhteet. Lue tarkemmin hyvän tuotekuvan ominaisuuksista.

Otanko tuotekuvat itse vai ulkoistanko sen?

Monella voi olla houkutuksena ottaa tuotekuvat itse ja säästää hieman kuluissa. Mikäli päätät ottaa tuotekuvat itse, niin panosta tuotteen takana näkyvään taustaan ja valaistukseen. Näin tekemällä kuvien jälkikäsittelystäkin tulee helpompaa. Ota tuotteesta useita kuvia eri kulmista ja ota myös lähikuvia tuotteen yksityiskohdista. Näin asiakas saa tuotteesta enemmän tietoa. Vinkkejä tuotekuvien ottamiseen löydät aiemmasta blogitekstistämme.

Helpointa on kuitenkin ulkoistaa tuotekuvaus, eli antaa se ammattilaisten hoidettavaksi. Näin säästät itse arvokasta aikaasi ja tuotekuvien laatu on tasaista toistensa kanssa. Meiltä löytyy kaikki laadukkaiden tuotekuvien tuottamiseen tarvittavat välineet ja pystymme ottamaan kuvia nopealla aikataululla.

Tuotekuvauspalvelumme prosessi on asiakkaalle helppo ja vaivaton:

1. Tilaa ensin tuotekuvaus yhteydenottolomakkeen kautta
2. Lähetä tuotteet suoraan studiollemme
3. Kuvaamme tuotteet ja käsittelemme kuvat
4. Lähetämme sinulle linkin, josta voit helposti ladata valmiit kuvat
5. Lähetämme tuotteet takaisin sinulle

Tuotamme teille laadukkaat tuotekuvat nopeasti, edullisesti ja vaivattomasti!

Blogiemme aiheita