Harjoittelijana Digizerillä

Pian on kulunut neljätoista viikkoa siitä, kun aloitin harjoitteluni Digizerillä. Näihin viikkoihin on mahtunut niin etätyöskentelyä kuin toimistolla työskentelyä, paljon uuden oppimista ja tutustumista uusiin työkavereihin. Jo työhaastattelusta asti oloni on ollut tervetullut.

Digizerillä todella panostetaan yhteishenkeen ja työkavereita arvostetaan. Opiskelen kolmatta vuotta Oulun ammattikorkeakoulussa myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi ja harjoittelu Digizerillä kuuluu osaksi opintojani.

Olen päässyt työskentelemään pääasiassa asiakaspalvelutiimissä, mutta lisäksi olen tutustunut myös digitiimin toimintaan. Työskentelen päiväaspassa pääsääntöisesti toimistolla, mutta ajoittain teen töitä myös kotoa käsin. Etätyöskentelyn mahdollisuus on ehdottomasti plussaa ja etenkin tämän koronasyksyn aikana se on tullut tarpeeseen.

Vaikka asiakaspalvelutyö on minulle tuttua, täällä olen päässyt työskentelemään täysin uudenlaisessa ympäristössä ja erilaisten asiakkaiden kanssa. Työpäivääni kuuluu asiakaspalvelu chat- alustoilla sekä puhelimitse. Lisäksi olen tutustunut myös Facebook mainontaan ja harjoitellut Google Ads- mainosten tekemistä. Digizerillä olen oppinut ymmärtämään syvemmin verkkokaupan ydinprosesseja ja niiden toimintaa.

Jos harjoittelu Digizerillä kiinnostaa, niin laita ehdottomasti avointa hakemusta tulemaan!

Kirjoittanut, Janina

Blogiemme aiheita