Verkkokaupan rakennusvalvoja

Digitaalisen kaupan osaaja mukaan verkkokauppaprojektiisi

Verkkokaupan rakennusvalvoja on Digizerin luoma kokonaisuus, jossa verkkokaupan avaamista tai uudistamista suunnitteleva yritys saa kustannustehokkaasti käyttöönsä digitaalisen markkinoinnin osaajan projektin tärkeimpiin vaiheisiin.

Verkkokaupan rakennusvalvojapalvelun edut yritykselle

Rakennusvalvoja tuntee markkinan ja sen lainalaisuudet. Yritys ei maksa turhista ominaisuuksista eikä ole verkkokauppatoimittajien myyntipuheiden armoilla.

Rakennusvalvoja ottaa huomioon jokaisen yrityksen tarpeet kokonaisuutena, jolloin kaupasta rakennetaan kerralla tehokkaimmin juuri kyseisen yrityksen tarpeita vastaava.

Rakennusvalvoja antaa markkina-analyysin pohjalta konkreettiset toimet kaupan kehittämiseksi jatkossa.

Verkkokaupan rakennusvalvontaa käyttäneet yritykset pääsevät hyödyntämään Digizerin kaikkia digimarkkinoinnin palveluita “jonon ohi” näin halutessaan.

Näin verkkokaupan rakennusvalvoja toimii:

Suunnittelu

Verkkokauppaa tai sen uudistamista suunniteleva yritys käy ensimmäisen alustavan keskustelun Digizer verkkokaupan rakennusvalvojan kanssa. Tässä tehdään karkea suunnitelma verkkokaupan tarpeista ja odotuksista sekä budjetista.

Tarpeet

Verkkokaupan rakennusvalvoja tekee markkina-analyysin sekä tarkemman speksauksen verkkokaupan tarpeista. Tämä käydään yhdessä läpi asiakkaan kanssa

Kilpailutus

Verkkokaupan rakennusvalvoja kilpailuttaa parhaan toteuttajan sekä toteutustavan verkkokaupalle. Tämän jälkeen valvoja esittelee tarjoukset sekä oman ehdotuksensa parhaasta toteuttajasta.

Toteuttajan valinta

Asiakas valitsee sopivan toteuttajan verkkokaupalle, ja työ aloitetaan.

Seuranta

Rakennusvalvoja seuraa projektin etenemistä verkkosivutoteuttajan sekä asiakkaan kanssa.

Jatkotoimet

Julkaisun jälkeen rakennusvalvoja käy asiakkaan kanssa läpi tärkeimmät jatkotoimet verkkokaupan kehitykselle.

Digizer - Verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin asiantuntija

Kun etsit kumppania digitaalisen näkyvyytesi kehittämiseen, on Digizer oikea valinta! Saat kokeneen ja jatkuvasti kouluttautuvan tiimimme osaamisen käyttöösi niin hakukoneoptimoinnin kuin muidenkin digitaalisen näkyvyyden osa-alueiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.


Digitaalinen näkyvyys on kokonaisuus, jossa kaikki osat tukevat toisiaan. Asiakkaanamme saat paitsi huipputason osaamista, myös laajan ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa voimme kehittää digitaalisen toimintanne jokaista osa-aluetta yhteistyössä kanssasi.


Ammattikirjoittajiemme sisällöntuotanto tukee
hakukoneoptimointia, maksettua Google-mainontaa sekä sosiaalisen median markkinointia.
Voit ulkoistaa meille myös asiakaspalvelusi tai vaikka varastoinnin ja logistiikan sekä tuotteiden valokuvauksen.


Digizer on ainoa suomalainen täyden palvelun markkinointiosaaja, jolta saat kaikki verkkosivustosi tai verkkokauppasi tarvitsemat palvelut saman katon alta! Aloitetaanko yhteistyö heti, vai haluatko keskustella yrityksellesi sopivasta palvelupaketista, joka muuttaa muotoaan joustavasti sinun liiketoimintasi kehittyessä? Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!

Aloitetaan yhteistyö!