Verkkokaupan markkinaosuuksia jaossa - Digizer webinaari tulossa 5.5.2020!


Tänään käydään Digizerin blogissa läpi erittäin ajankohtaista asiaa eli nykyistä poikkeustilaa sekä sitä, miten se on vaikuttanut verkkokauppaliiketoimintaan eri toimialoilla.


Me Digizerillä olemme omaksuneet erittäin hyvän tuntuman verkkokauppaliiketoiminnan läpileikkaukseen, sillä toimimme hyvin monilla verkkokauppabisneksen eri toimialoilla. Siksi tiedänkin, että meillä on vahva näkemys siitä, miten tämä poikkeustila on puraissut verkkokauppatoimintaa ja missä se on sitä myös mahdollisesti positiivisella tavalla vauhdittanut.


Webinaarissa käsitellään teemoja, joiden myötä verkkokauppiaalla on mahdollisuus hyödyntää poikkeusaika omassa liiketoiminnassaan sekä saada tätä kautta markkinaosuuksia kotiutettua oman liiketoiminnan suuntaan.


Ensimmäinen teema webinaarissa käsittelee digitaalista markkinointia ja digitaalisen markkinoinnin trendejä Googlen hakukoneessa. Annamme Hermannin kanssa myös vinkkejä digitaaliseen markkinointiin poikkeusaikana. Lisäksi avaamme hieman asioita, joita olemme yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kehittäneet asiakkaillemme. Tämä kaikki kannattaa olla mukana kuulemassa, mikäli sinua kiinnostaa myydä enemmän verkossa! 😉


Toisena keskeisenä teemana käsitellään asiakaspalvelun tärkeyden korostumista tällaisena poikkeusaikana. Tästä alkaa muodostua uusi normaali – ainakin seuraaviksi kuukausiksi! Avaamme myös hieman salaista arkkuamme lukujen muodossa, eli miten huima Digizerin kontaktimäärien kasvu on ollut näinä kuukausina.


Kolmantena teemana käymme läpi Digizerin sisäisiä toimia tässä tilanteessa. Kerromme, miten meillä alettiin reagoida ja suunniteltiin tulevaisuutta. Tässä on niitä kuuluisia rahanarvoisia tietoja tarjolla!


Ilmottaudu tästä heti mukaan webinaariin!

Lämpimästi tervetuloa webinaariin, nähdään siellä!


Aurinkoisin terveisin,
Oskari