Verkkokaupan logistiikka ja varastointi

Ulkoista verkkokauppasi logistiset toiminnot asiantuntijalle

Haasteena digitaalinen markkinointi, varastointi ja logistiikka, asiakaspalvelu, tuotehallinta tai tuotekuvat? Ei hätää. Me toteutamme kaikki nämä ja paljon muuta. Me olemme Digizer - Verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin asiantuntija. Olemme ainoa yritys Suomessa, jolle voi ulkoistaa useita verkkokaupan ydintoimintoja saman katon alle. Mahdollistamme yritysten kasvua, ja tuotamme lisäresursseja ammattitaidolla ja vastuullisesti. Kehitämme myös toimintaamme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Digizer x Axla

Palvelumme sisältää seuraavat toimet:

Varastoitavien tuotteiden vastaanottamisen kuljetusyhtiöiltä

Lähetyksen tarkastamisen, laskemisen, kuittauksen sekä saldoille viennin

Hyllytyksen sovitulle varastopaikalle

Tilausten käsittelyn ja keräilyn

Tilausten pakkaamisen ja lähettämisen

Mahdollisten palautusten käsittelyn sovitulla tavalla

Ulkoistamalla logistiikan
ja varastoinnin säästät aikaa

Ulkoistamalla logistiikan saatte käyttöönne ammattitaitoisen henkilökuntamme, joka pakkaa ja lähettää verkkokauppanne tilaukset asiakkaillenne.

Digizerin asiakkaana saatte myös valmiiksi neuvotellut, erittäin kilpailukykyiset rahtisopimukset käyttöönne.

Digizer - Verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin asiantuntija

Kun etsit kumppania digitaalisen näkyvyytesi kehittämiseen, on Digizer oikea valinta! Saat kokeneen ja jatkuvasti kouluttautuvan tiimimme osaamisen käyttöösi niin hakukoneoptimoinnin kuin muidenkin digitaalisen näkyvyyden osa-alueiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.


Digitaalinen näkyvyys on kokonaisuus, jossa kaikki osat tukevat toisiaan. Asiakkaanamme saat paitsi huipputason osaamista, myös laajan ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa voimme kehittää digitaalisen toimintanne jokaista osa-aluetta yhteistyössä kanssasi.


Ammattikirjoittajiemme sisällöntuotanto tukee
hakukoneoptimointia, maksettua Google-mainontaa sekä sosiaalisen median markkinointia.
Voit ulkoistaa meille myös asiakaspalvelusi tai vaikka varastoinnin ja logistiikan sekä tuotteiden valokuvauksen.


Digizer on ainoa suomalainen täyden palvelun markkinointiosaaja, jolta saat kaikki verkkosivustosi tai verkkokauppasi tarvitsemat palvelut saman katon alta! Aloitetaanko yhteistyö heti, vai haluatko keskustella yrityksellesi sopivasta palvelupaketista, joka muuttaa muotoaan joustavasti sinun liiketoimintasi kehittyessä? Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!

Aloitetaan yhteistyö!