Sosiaalisen median markkinointi

Tehokas tapa tuoda lisää kävijöitä sivustollesi ja kohdentaa mainontaa juuri oikeille ihmisille

Sosiaalinen media on nykyaikainen markkinointikanava, joka yrityksen kannattaa ottaa haltuun. Facebook on Suomessa suurin sosiaalisen median kanava, ja käyttäjiä on lähes 3 miljoonaa. LinkedIn-käyttäjiä Suomessa on jo yli 1,2 miljoonaa, ja Instagramissa hamuillaan 2 miljoonan käyttäjän rajapyykkiä. Kuinka moni näistä käyttäjistä voisi olla potentiaalinen asiakkaasi?

Facebook-markkinointi

Jatkuva sisällöntuotanto ja mainonta tuovat lisää myyntiä ja uskollisia asiakkaita. Facebookissa on mahdollista kohdentaa mainontaa juuri oikeille ihmisille, sillä Facebook profiloi käyttäjät erittäin tarkasti. Facebook-markkinoinnin tehokkuutta voidaan mitata tarkasti, mikä auttaa kokonaisvaltaisen markkinointisi kehittämisessä. Facebook-markkinointi voidaan jakaa kahteen osa-alueeseen: Facebook-sivulle tehtävään säännölliseen sisällöntuotantoon ja maksullisten mainoskampanjoiden tekoon. 

Facebook-markkinoinnin edut

Rakennamme asiakkaillemme Facebook-markkinointikampanjoita toteuttamalla kampanjan rakenteen ja mainosten sisällön. Analysoimme ja optimoimme mainoskampanjat tehokkaasti asiakkaan toiveita kuunnellen. Toteutamme myös Facebookin sisältösuunnitelmia, ja autamme Facebook-sivunne sisällöntuotannossa. Voimme toteuttaa markkinointia myös muissa sosiaalisen median kanavissa.

Asiakkaiden tavoittaminen

Asiakkaat ovat jo siellä, joten heidän tavoittamisensa on helppoa.

Tunnettavuus

Yrityksen tunnettuus on erittäin tärkeä markkinoinnin mittari ja Facebook-mainonnan avulla sitä voidaan kasvattaa.

Verkkoliikenne

Saat lisää kävijöitä verkkosivuillesi, joka lisää yrityksesi tunnettavuutta ja antaa tuloksia.

Asiakastuntemus

Saat tietoa, mikä asiakkaitasi houkuttelee. Hyvä tieto oman kohderyhmän tarpeista erottaa sinut kilpailijoista.

Uudelleenmarkkinointi

Facebookin uudelleenmarkkinoinnin avulla voit tavoittaa ne henkilöt, jotka ovat jo vierailleet verkkosivullasi ja ovat kiinnostuneita tuotteistasi.

Oikea kohderyhmä oikeassa sijainnissa

Löydät juuri tietyn kohderyhmän ihmisiä. Voit mainostaa esimerkiksi paikallisesti vain tietyssä kaupungissa tai maan perusteella.

LinkedIn-mainonta auttaa tavoittamaan kohdeyleisösi

Tehosta rekrytointiasi ja B2B-markkinointia LinkedIn-mainonnalla!
Tavoitat tarkkaan kohdennetulla mainonnalla tehokkaasti yritysasiakkaita ja huippuluokan työnhakijoita. LinkedInin erittäin tarkka kohdennus auttaa tavoittamaan juuri oikeat henkilöt tavoitteesi saavuttamiseksi.

LinkedIn-markkinoinnin hyödyt

Kasvata yrityksesi näkyvyyttä

Kerrytä liidejä, lisää liikennettä verkkosivuillasi ja vahvista yrityksesi tuotemerkkiä

Tavoita B2B asiakkaasi

LinkedInissä voit kohdistaa mainoksesi näkymään tiettyjen toimialojen ostohankinnoista päättäville henkilöille.

Tehosta rekrytointia

Löydä huippuosaajia yrityksesi tarpeisiin kohdistamalla haku titteleiden perusteella näkymään vain niille, jotka ovat soveltuvia työtehtävään.

Digizer - Verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin asiantuntija

Kun etsit kumppania digitaalisen näkyvyytesi kehittämiseen, on Digizer oikea valinta! Saat kokeneen ja jatkuvasti kouluttautuvan tiimimme osaamisen käyttöösi niin hakukoneoptimoinnin kuin muidenkin digitaalisen näkyvyyden osa-alueiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.


Digitaalinen näkyvyys on kokonaisuus, jossa kaikki osat tukevat toisiaan. Asiakkaanamme saat paitsi huipputason osaamista, myös laajan ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa voimme kehittää digitaalisen toimintanne jokaista osa-aluetta yhteistyössä kanssasi.


Ammattikirjoittajiemme sisällöntuotanto tukee
hakukoneoptimointia, maksettua Google-mainontaa sekä sosiaalisen median markkinointia.
Voit ulkoistaa meille myös asiakaspalvelusi tai vaikka varastoinnin ja logistiikan sekä tuotteiden valokuvauksen.


Digizer on ainoa suomalainen täyden palvelun markkinointiosaaja, jolta saat kaikki verkkosivustosi tai verkkokauppasi tarvitsemat palvelut saman katon alta! Aloitetaanko yhteistyö heti, vai haluatko keskustella yrityksellesi sopivasta palvelupaketista, joka muuttaa muotoaan joustavasti sinun liiketoimintasi kehittyessä? Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!

Aloitetaan yhteistyö!