Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä
    Digizer Oy
    Kasarmintie 13 D
    90130 Oulu
    info@digizer.fi

     

  2. Rekisteriasiat
    Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

     

  3. Rekisterin nimi
    Digizer Oy:n markkinointirekisteri

     

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Digizer Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely asiantuntijapalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Käyttäjällä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttämisen suoramarkkinointiin.

     

  5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
    Nimi
    Sähköpostiosoite
    Matkapuhelinnumero
    Yritys ja asema
    Yrityksen osoitetiedot
    Digizer Oy käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.

     

  6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteetRekisteri koostetaan Digizer Oy:n asiakastietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä. Lisäksi käyttäjä voi ottaa yhteyttä tietojensa päivittämiseksi asiakaspalveluumme ja omien tietojen tarkastamiseksi.

     

  7. Säännönmukaiset tietojen luovutuksetRekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

     

  8. Tietojen poistaminenTietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

     

  9. Rekisterin suojauksen periaatteetHenkilötiedot säilytetään luottamuksellisina ja rekisteriä käsittelevät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu ja joita sitoo vaitiolovelvollisuus. Digizer Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.

     

  10. Kielto-oikeus

    Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.