Mikä Creator Studio?

Creator Studio on Facebookin työkalu, jolla pystyt hallitsemaan, analysoimaan ja julkaisemaan sekä Facebookin että Instagramin sisältöjä samasta paikkaa. Voit myös käsitellä usean tilin tietoja samalla kertaa. Tämä mahdollistaa esimerkiksi saman julkaisun ristiinjulkaisemisen usealle sivulle yhdellä kertaa.

Myös tutut perusominaisuudet, kuten julkaisujen luonnostelu, tallentaminen ja ajastaminen löytyvät Creator Studiosta. Voit hoitaa Facebook-tilisi viestejä, kommentointia ja tutkia julkaisukohtaista analytiikkaa uudessa hallintapaneelissa. Uutuutena Creator Studiossa on saatavilla Instagramin kävijätiedot sekä kaikkien odottama Instagram julkaisujen ajastus! Kävijätiedoista voit nopealla vilkaisulla katsoa esimerkiksi milloin seuraajasi käyttävät Instagramia ja kuinka monta kävijää olet saanut sivustollesi Instagramin kautta.

Instagram ajastus

Instagram-sisältöjen ja analytiikan hallinta oli pitkään mahdollista vain puhelimella, mutta Creator Studion avulla samat toiminnot onnistuvat nyt myös tietokoneella. Creator Studion avulla pystyt myös ajastamaan sisältöjäsi Instagramiin. Tässä lyhyet ohjeet, joilla pääset alkuun!

1. Kirjaudu Creator Studioon
2. Linkitä Instagram hallintapaneeliin
3. Valitse sivun yläpalkin kuvakkeesta Instagram
4. Klikkaa “Luo julkaisu”

5. Lisää haluamasi kuva- ja tekstisisällöt
6. Klikkaa “Julkaise” napin vieressä olevaa nuolta
7. Julkaise postaus heti, aikatauluta haluamaasi ajankohtaan tai tallenna luonnoksena!

Creator Studio vaihtuu useilla Facebook-sivuilla käyttöön automaattisesti ilman erillistä aktivointia. Jos Creator Studio tuntuu haasteelliselta, ja tarvitset apua Facebook- ja Instagram-sisältöjen kanssa, olemme mielellämme apunasi. Ota yhteyttä!

Kirjoittanut:
Heidi