Konversio-optimointi

Ohjaa verkkosivustosi kävijöitä toivottuihin toimenpiteisiin

Verkkosivujen kehitystä kannattaa seurata ja verrata jatkuvasti sivuston liikennemäärään ja siihen suhteutettujen konversioiden määrään. Konversioita voivat olla esimerkiksi ostos, yhteystietojen jättäminen, uutiskirjeen tilaus tai sovelluksen lataus. Mikäli sivun liikennemäärät ovat suuret, mutta edellä mainittuja konversioita tulee huomattavan vähän, kannattaa asiaan perehtyä konversio-optimoinnin puolella. Me teemme mielellämme sivustollenne konversio-optimointianalyysin, jonka kautta saadaan selville, millaisia ongelmakohtia sivulta löytyy ja mitä kannattaa lähteä kehittämään.

Konversio-optimoinnilla on monia hyötyjä

  1. Ostamaan verkkokaupasta
  2. Jättämään yhteystietonsa
  3. Tilaamaan uutiskirje
  4. Lataamaan sovellus
  1. Sivustolla olevien erilaisten sisältöjen A/B -testausta
  2. Verkkosivukäyntien kokonaisvaltaisempaa optimointia sekä paljon muuta
  1. Optimoinnin vaikutus ulottuu pitkälle.
  2. Se tehostaa luonnollisesti myös kaiken muun markkinoinnin tuottoa, kun yhä useampi kävijä kääntyy asiakkaaksi.
  3. Konversio-optimointipalvelumme kattaa mahdollisten ongelmakohtien määrittelyn, testien suunnittelun ja toteutuksen sekä tulosten raportoinnin.

Näin toimimme:

Digizer - Verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin asiantuntija

Kun etsit kumppania digitaalisen näkyvyytesi kehittämiseen, on Digizer oikea valinta! Saat kokeneen ja jatkuvasti kouluttautuvan tiimimme osaamisen käyttöösi niin hakukoneoptimoinnin kuin muidenkin digitaalisen näkyvyyden osa-alueiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.


Digitaalinen näkyvyys on kokonaisuus, jossa kaikki osat tukevat toisiaan. Asiakkaanamme saat paitsi huipputason osaamista, myös laajan ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa voimme kehittää digitaalisen toimintanne jokaista osa-aluetta yhteistyössä kanssasi.


Ammattikirjoittajiemme sisällöntuotanto tukee
hakukoneoptimointia, maksettua Google-mainontaa sekä sosiaalisen median markkinointia.
Voit ulkoistaa meille myös asiakaspalvelusi tai vaikka varastoinnin ja logistiikan sekä tuotteiden valokuvauksen.


Digizer on ainoa suomalainen täyden palvelun markkinointiosaaja, jolta saat kaikki verkkosivustosi tai verkkokauppasi tarvitsemat palvelut saman katon alta! Aloitetaanko yhteistyö heti, vai haluatko keskustella yrityksellesi sopivasta palvelupaketista, joka muuttaa muotoaan joustavasti sinun liiketoimintasi kehittyessä? Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!

Aloitetaan yhteistyö!