Google-mainonta

Näy hakukoneissa sertifioitujen asiantuntijoiden avulla!

Hakukonemainontaa voidaan pitää monen yrityksen tärkeimpänä digitaalisen markkinoinnin kanavana, sillä hakukoneilla on suuri rooli nykyaikaisessa ostoprosessissa. Yleisimmin käytetty hakukone on Google. Google-mainonta mahdollistaa muun muassa viiveettömän näkyvyyden hakutulosten seassa sekä mainonnan Googlen partnerisivustoilla. Meillä on erittäin vahva osaaminen Google-mainonnan toteuttamisesta sen eri muodoissa.

Hakusanamainonta

Perinteisessä hakusanamainonnassa mainokset näkyvät hakutulosten seassa orgaanisten hakutulosten edellä ja niiden jälkeen. Hakusanamainonta tavoittaa potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät palveluntarjoajaa aktiivisesti.

Mainonnan kriteereitä, kuten esimerkiksi haluttuja avainsanoja, voidaan mukauttaa todella tarkasti ja kohdentaa mainonta juuri oikeanlaisille hauille. Mainonnalle voidaan asettaa myös erilaisia tavoitteita, kuten verkkosivulle johtavan liikenteen maksimointi tai mainosten kautta saatava liikevaihto.

Display-mainonta

Display-mainonta tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa potentiaaliset asiakkaat, jotka eivät aktiivisesti etsi palveluntarjoajaa. Tämä tapahtuu bannerimainonnalla Googlen Display-verkoston partnerisivustoilla. Display-mainonta mahdollistaa visuaalisemman mainonnan, yrityksen oman visuaalisen ilmeen käyttämisen ja näin ollen brändin tunnettuuden vahvistamisen. Display-mainonta voidaan kohdentaa näkyväksi tietyn aihepiirin sivustoilla tai tietyn kiinnostuksenkohteen omaavalle yleisölle. Tämä mainosmuoto mahdollistaa myös uudelleenmarkkinoinnin (remarketing) sivuston kävijöille.

Videomainonta

Videomainonta mahdollistaa syvällisemmän tarinankerronnan Googlen omistamassa YouTubessa. Esimerkiksi yrityksen arvojen viestiminen on videon avulla erittäin tehokasta. Videomainonnan kohdentaminen onnistuu monipuolisesti muun muassa katsojan iän ja kiinnostuksenkohteiden perusteella. Videomainontaa voidaan toteuttaa saman aihepiirin videoiden alussa, hakutuloksissa tai videoiden vieressä.

Shopping-mainonta

Google Shopping -mainonta mahdollistaa tuotekorttien näyttämisen hakutulosten seassa. Shopping-mainonnan avulla verkkokaupan tuotteet saadaan näkymään niille potentiaalisille asiakkaille, jotka etsivät kyseisen aihepiirin tuotteita. Google Shopping -mainos sisältää tuotteen nimen, kuvan ja hinnan. Tällaisilla mainoksilla etenkin verkkokaupat voivat toteuttaa enemmän huomiota herättävää mainontaa.

Oikean kumppanin valinta

Google-mainonta edellyttää jonkin verran toimialatuntemusta ja ennen kaikkea monipuolista Google Ads -osaamista, jotta mainonnan teho ja sijoitetun pääoman tuotto saadaan maksimoitua. Olemme olleet kehittämässä asiakkaidemme Google-mainonnan tilejä useilla eri toimialoilla niin B2B- kuin B2C-sektoreilla.Tehokkaimman mainosmuodon valinta riippuu monesta asiasta, kuten budjetista ja mainonnan tavoitteista. Tarjoamme mielellämme monipuolisen hakukonemainonnan osaamisemme käyttöönne ja autamme parhaan mainosmuodon valinnassa! Toimintamme keskiössä ovat mitattavuus ja tulosten tekeminen. Seuraamme aktiivisesti analytiikkaa sekä sieltä haluttuja mittareita, kuten konversiomääriä ja -arvoja. Mukautamme toimintaamme asiakkaiden kanssa asetettujen tavoitteiden mukaan, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan mainonnan tuottoa aktiivisella mainonnan optimoinnilla. Dataan perustuva raportointi on meillä jokapäiväisessä käytössä, ja sopivasta raportointitavasta voimme sopia yhdessä. Avaamme tuloksia ja suunnittelemme tulevaa mielellämme myös kasvotusten.

Tehokas startti itsenäiseen mainonnan toteuttamiseen

Mainonnan aktiivisen toteuttamisen lisäksi voimme räätälöidä erilaisia koulutus- ja starttipaketteja Google-mainontaan. Näin saatte käyttöönne meidän ammattilaistemme rakentaman valmiin mainostilin ja koulutuksen mainonnan tehokkaaseen toteuttamiseen. Kerromme mielellämme lisää, miten voisimme auttaa Google-mainonnassa. Kysy meiltä mainonnasta myös muiden hakukoneiden, kuten Bingin, osalta.

Olemme Google Partner - Todistetusti tehokasta hakusanamainontaa

Google Partneriksi pääsemisen ehdot tiukentuvat jatkuvasti. Uusien toimistojen tulee läpäistä entistä tiukempi seula. Digizerin toteuttaman Google-mainonnan kasvu ja tehokkuus ovat olleet koko ajan tiukentuneiden kriteerien tasolla.

Laadun tae

Ansaitsemamme Google Partner -merkki on työmme laadun tae

Aina oppimassa

Henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti

Tuotetietämys

Tuotetietämyksemme Googlen mainosmuodoista on vahva

Tuloksellista työtä

Olemme tehneet asiakkaillemme tuloksellista Google-mainontaa pitkällä aikavälillä

Kustannustehokas

Meillä on kyky kasvattaa asiakkaidemme myyntiä kustannustehokkaasti

Google Partner

Google Partner -statuksen myötä teemme entistä tiiviimpää yhteistyötä Googlen kanssa

Asiakkaiden etu

Google Partner -status näkyy hyötynä asiakkaille saadessamme Googlen osaamisen käyttöömme

Hyödyllisyys

Hyödyn yhteistyöstä saavat nykyiset ja tulevat asiakkaamme

Digizer - Verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin asiantuntija

Kun etsit kumppania digitaalisen näkyvyytesi kehittämiseen, on Digizer oikea valinta! Saat kokeneen ja jatkuvasti kouluttautuvan tiimimme osaamisen käyttöösi niin hakukoneoptimoinnin kuin muidenkin digitaalisen näkyvyyden osa-alueiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.


Digitaalinen näkyvyys on kokonaisuus, jossa kaikki osat tukevat toisiaan. Asiakkaanamme saat paitsi huipputason osaamista, myös laajan ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa voimme kehittää digitaalisen toimintanne jokaista osa-aluetta yhteistyössä kanssasi.


Ammattikirjoittajiemme sisällöntuotanto tukee
hakukoneoptimointia, maksettua Google-mainontaa sekä sosiaalisen median markkinointia.
Voit ulkoistaa meille myös asiakaspalvelusi tai vaikka varastoinnin ja logistiikan sekä tuotteiden valokuvauksen.


Digizer on ainoa suomalainen täyden palvelun markkinointiosaaja, jolta saat kaikki verkkosivustosi tai verkkokauppasi tarvitsemat palvelut saman katon alta! Aloitetaanko yhteistyö heti, vai haluatko keskustella yrityksellesi sopivasta palvelupaketista, joka muuttaa muotoaan joustavasti sinun liiketoimintasi kehittyessä? Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!

Aloitetaan yhteistyö!