E-commerce Specialist
- Digimarkkinoinnin osaaja

Digizer Oy on verkkokauppojen palveluyhtiö sekä digimarkkinoinnin asiantuntijayritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kattauksen asiantuntijapalveluita verkkokauppojen sekä muiden digitaalisessa maailmassa liiketoimintaa toteuttavien yritysten avuksi. Yritys on perustettu vuonna 2016 ja olemme olleet vahvassa kasvussa alusta saakka.

 

Markkinointipalveluidemme kysynnän rajun kasvun vuoksi haemme tiimiimme lisää digimarkkinoinnin osaajia, nimikkeellä E-commerce Specialist. Digitiimimme jäsenenä pääset työskentelemään laajalla skaalalla digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueilla. Kokemus ja osaaminen alalta ovat aina eduksi, mutta me myös perehdytämme työntekijät työtehtäviin.

 

Toivomme hakijalta osaamista tai kiinnostusta seuraavista alueista:

– Hakukoneoptimointi (SEO)

– Hakukonemainonta (Google Ads)

  • Sisällöntuotanto ja sisältömarkkinointi
  •  

Koulutustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Hakijan eduksi lasketaan perustietämys verkkosivustojen teknologioista ja esim. HTML-kielestä. Suuri plussa on myös, jos sinulla on jo aiempaa tietämystä hakukoneoptimoinnista. Markkinointitiimimme työskentelee toimistollamme Kasarmintiellä Lasaretinsaaressa, mutta tekijämme pääsevät vaikuttamaan työtapoihinsa, ja etätyökin on mahdollista. Odotamme kaikkien työntekijöidemme jakavan arvomme kanssamme.

Lisätietoja:

Lisätietoa tiimin tehtävistä saat sähköpostitse
Henri Tuomiselta: henri.tuominen@digizer.fi

Lähetä hakemus ja CV:

Laita hakemuksesi ja CV:si toimitusjohtajallemme Jaakko Heikkiselle: jaakko.heikkinen@digizer.fi