Data-analytiikkapalvelut

Data-analytiikka on tärkein aistisi digitaalisen markkinoinnin ja kehityksen suunnittelussa

Kuvittele ajavasi polkupyörällä silmät kiinni liikenneruuhkassa. Ei ole merkitystä, kuinka hyvä pyöräilijä olet, kuinka hyvä pyörä sinulla on tai kuinka suotuisa on ajokeli. Kun ajat silmät kiinni, on jokaisen liikkeen tekeminen tai tekemättä jättäminen riski, ja toimintaasi ohjaa tuuri eikä tieto. Avaa siis silmäsi.
Tee samoin myös digitaalisessa maailmassa!

Analytiikka

Kuten todettua, lähes mitä vain voidaan mitata. Ja kaikkea mitä voidaan mitata, voidaan myös parantaa.

 

Tehokas analytiikka on tärkein ystäväsi suunnitellessasi markkinointia ja sivustosi toimivuuteen tai näkyvyyteen liittyviä toimia. Suurin osa tästä datasta on saatavissa täysin ilmaiseksi! Oleellista ei olekaan datan määrä, vaan sen laatu. Samoin kuin polkupyöräesimerkissä, oleellista ei ole esimerkiksi vastaantulevan auton rekisterinumero, vaan kokonaisuuden ymmärtäminen ja oleellisten tietojen tunnistaminen ja käyttäminen. Data-analytiikka rakennetaankin aina yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Digizerin Data-analytiikkapalvelut

Digizerin data-analytiikassa, kuten kaikessa muussakin Digizerin toiminnassa, ensimmäinen askel on selvittää yhdessä juuri teidän yrityksenne tai organisaationne tärkeimmät tarpeet ja mahdollisuudet. Tämän jälkeen itse analytiikka lähtee oikeanlaisen tiedon keräämisestä ja esittämisestä.

 Voimme toimia yrityksellenne analytiikkapohjaa ylläpitävänä toimijana, tai täysiverisenä kumppanina, joka haastaa ja tuo aidosti näkemystä digitaalisen markkinointinne kehittämiseen.


Data-analytiikkapakettimme sisältää:

 • Google Analytics
 • Facebook ja Instagram
 • Google Tag Manager (tarvittaessa)
 • Lämpökarttatyökalut
 • Uutiskirjeseuranta
 • Markkinoinnin automaation seuranta
 • • Tuo kaikki yllämainitut kanavat yhteen visuaalisesti helppolukuiseen muotoon
  • Täysin muokattavissa vastaamaan juuri teidän kysymyksiinne

  • Raportoinnin asiakkaan tahtomassa laajuudessa
  • Analyytikon seuraamaan ja tulkitsemaan dataa
  • Asiantuntijalausunnot huomioista
  • Ehdotukset muutoksista sivustolle ja markkinointiin

  24/7 päivittyvää tietoa verkkosivustostasi juuri sinulle

  Sanotaan, että tieto on valtaa. Digitaalisessa maailmassa tieto on kuitenkin elinehto. Jokainen yritys joutuu lopulta toimimaan rajallisten resurssien kanssa, ja resurssien jakaminen oikein on usein se kriittinen tekijä, joka takaa menestyksen. Mitä jos voisit tietää etukäteen, mikä tuote tai mainos on se, joka tuottaa suurimman tuloksen? Tai mitä jos voisit tunnistaa ne asiakkaat, jotka ovat todennäköisimmin ostamassa tuotteitasi? Data kertoo vastauksia näihin kysymyksiin ja auttaa sinua tekemään oikeansuuntaisia päätöksiä perustuen mitattavaan ja todennettavaan tietoon.

  Mitä tietoa data-analytiikka tarjoaa?

  Data-analytiikan avulla voidaan etsiä esimerkiksi tarkkaa vastausta siihen, missä vierailijat useimmiten tippuvat pois ostoputkesta. Tehokas data-analytiikka ei ole enää digimarkkinoinnissa vain lisäarvon tuottaja, vaan ennemminkin kivijalka, jonka varaan kaikki toimet tehdään.  Tavoitteistasi riippuen, voidaan analytiikan kautta tutkia ja seurata monia asioita.

  Onko ostokäyttäytymisessä eroja riippuen vierailijan laitteesta

  Mitkä sanamuodot toimivat parhaiten minkäkin asiakasryhmän kohdalla

  Millä hakusanoilla sivuillesi tulevat ovat todennäköisimmin ostamassa

  Missä ovat suurimmat mahdollisuudet myynnin tai vierailijamäärien lisäämiseen

  Minkälaiset ostajaprofiilit sivuillasi useimmiten toistuvat

  Näin aloitat datan hyödyntämisen

  Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä Digizerin myyntitiimiin, joka tekee mielellään sinulle räätälöidyn suunnitelman data-analytiikan palveluistamme. Katsomme yhdessä tämän hetken tilanteesi sekä yrityksesi toiveet ja tavoitteet. Saat kattavan kuvan analytiikan mahdollisuuksista liiketoimintasi kehittämisessä ja ohjaamisessa.

  Digizer - Verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin asiantuntija

  Kun etsit kumppania digitaalisen näkyvyytesi kehittämiseen, on Digizer oikea valinta! Saat kokeneen ja jatkuvasti kouluttautuvan tiimimme osaamisen käyttöösi niin hakukoneoptimoinnin kuin muidenkin digitaalisen näkyvyyden osa-alueiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.


  Digitaalinen näkyvyys on kokonaisuus, jossa kaikki osat tukevat toisiaan. Asiakkaanamme saat paitsi huipputason osaamista, myös laajan ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa voimme kehittää digitaalisen toimintanne jokaista osa-aluetta yhteistyössä kanssasi.


  Ammattikirjoittajiemme sisällöntuotanto tukee
  hakukoneoptimointia, maksettua Google-mainontaa sekä sosiaalisen median markkinointia.
  Voit ulkoistaa meille myös asiakaspalvelusi tai vaikka varastoinnin ja logistiikan sekä tuotteiden valokuvauksen.


  Digizer on ainoa suomalainen täyden palvelun markkinointiosaaja, jolta saat kaikki verkkosivustosi tai verkkokauppasi tarvitsemat palvelut saman katon alta! Aloitetaanko yhteistyö heti, vai haluatko keskustella yrityksellesi sopivasta palvelupaketista, joka muuttaa muotoaan joustavasti sinun liiketoimintasi kehittyessä? Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!

  Aloitetaan yhteistyö!