Avaimet Käteen -verkkokauppa

Varmistat paikkasi siellä, missä asiakkaasi etsivät sinua!

Verkkokauppa ajatuksissa, mutta aika ja resurssit vähissä? Ei hätää!
Ulkoista verkkokaupan teko meille, ja me hoidamme kaiken - perustamisesta ylläpitoon.

Digizer ja Liana Technologies tarjoavat yhdessä yrityksellesi Avaimet käteen -verkkokaupan palvelupaketin, joka sisältää sekä verkkokaupan perustamisen että verkkokaupan haluttujen toimintojen ylläpidon. Liana Technologiesin ViidakkoStore on monipuolinen verkkokauppa-alusta, jonka avulla ylläpidät vaivattomasti mobiilioptimoitua ja näyttävää verkkokauppaa. Käytössänne on Liana Technologiesin tukipalvelut ja taustalla jatkuva tuotekehitys. ViidakkoStore integroituu saumattomasti Liana Technologiesin Postiviidakko- ja ViidakkoCEM-markkinointityökalujen kanssa.

Avaimet Käteen -palvelu koostuu kahdesta osa-alueesta:

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen sisältää mm. seuraavat osa-alueet:

Verkkokaupan tekniikan rakentaminen toteutetaan yhdessä teknisen kumppanin kanssa. Digizer on mukana prosessissa verkkokaupan rakenteen ja ulkoasun suunnittelussa datan pohjalta, analytiikkakumppanina.

Digizer toteuttaa sovitusti sisällönsyötön verkkokauppaan tai verkkosivustolle. Siirtämisen kohteena voivat olla esimerkiksi tekstit, kuvat, tiedostot ja ladattavat oppaat.

Syötämme verkkokauppasi vanhat tuotetekstit uudelle sivustolle ammattitaidolla. On myös mahdollista toteuttaa uudet tuotetekstit kanssamme erillisen määrittelyn puitteissa, jotta uuden verkkokaupan näkyvyyttä hakukonetuloksissa voidaan parantaa. Toteutamme myös tuotteiden kuvaamisen stillkuvina sekä 360° kuvina, jotta verkkokauppasi tuotekuvista tulee mahdollisimman myyviä.

Verkkokaupan käytttöönotto toteutetaan Digizerin valvonnan alla, jotta voidaan varmistua siitä, että hakukonenäkyvyys pysyy ja indeksit lähtevät hakukoneille. Digizer myös tarkistaa teknisen toteutuksen, jotta ostopolku on kunnossa ja kaupankäynti voidaan aloittaa.

Verkkokaupan ylläpito

Verkkokaupan ylläpito sisältää mm. seuraavat osa-alueet:

Digizer lisää viikoittain tai kuukausittain verkkokauppaasi kaikki uudet tuotteet, mm. uutuudet. Teemme myös muokkauksia olemassa oleviin tuotteisiin toiveidesi mukaan.

Hoidamme ammattitaidolla kaikki verkkokauppasi digitaalisen markkinoinnin toimenpiteet tarpeestasi riippuen – esimerkiksi hakukonemainonnan, hakukoneoptimoinnin, sosiaalisen median markkinoinnin sekä sisältömarkkinoinnin.

Toteutamme verkkokauppasi asiakaspalvelun 24/7 vuoden jokaisena päivänä, halutuissa kanavissa. Näitä kanavia on esimerkiksi chat, puhelin, sähköposti sekä sosiaalinen media.

Hoidamme koko verkkokauppasi logistiikan aina tuotteen hyllytyksestä tuotteen lähetykseen sekä tarvittaessa myös palautusten käsittelyyn. Saat koko prosessin hiottuna alusta loppuun saakka.

Digizer - Verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin asiantuntija

Kun etsit kumppania digitaalisen näkyvyytesi kehittämiseen, on Digizer oikea valinta! Saat kokeneen ja jatkuvasti kouluttautuvan tiimimme osaamisen käyttöösi niin hakukoneoptimoinnin kuin muidenkin digitaalisen näkyvyyden osa-alueiden kehittämiseen ja kasvattamiseen.


Digitaalinen näkyvyys on kokonaisuus, jossa kaikki osat tukevat toisiaan. Asiakkaanamme saat paitsi huipputason osaamista, myös laajan ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa voimme kehittää digitaalisen toimintanne jokaista osa-aluetta yhteistyössä kanssasi.


Ammattikirjoittajiemme sisällöntuotanto tukee
hakukoneoptimointia, maksettua Google-mainontaa sekä sosiaalisen median markkinointia.
Voit ulkoistaa meille myös asiakaspalvelusi tai vaikka varastoinnin ja logistiikan sekä tuotteiden valokuvauksen.


Digizer on ainoa suomalainen täyden palvelun markkinointiosaaja, jolta saat kaikki verkkosivustosi tai verkkokauppasi tarvitsemat palvelut saman katon alta! Aloitetaanko yhteistyö heti, vai haluatko keskustella yrityksellesi sopivasta palvelupaketista, joka muuttaa muotoaan joustavasti sinun liiketoimintasi kehittyessä? Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!

Aloitetaan yhteistyö!