Account Manager – Myynnin ammattilainen

Digizer Oy on verkkokauppojen palveluyhtiö sekä digimarkkinoinnin asiantuntijayritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kattauksen asiantuntijapalveluita verkkokauppojen sekä muiden digitaalisessa maailmassa liiketoimintaa toteuttavien yritysten avuksi. Yritys on perustettu vuonna 2016 ja olemme olleet vahvassa kasvussa alusta saakka.

 

Tulevan kasvun ja kehityksen tueksi haemme vahvistuksia myyntitiimimme nimikkeellä Account Manager.

 

Myyntitiimimme jäsenenä pääset työskentelemään vauhdikkaasti kasvavassa ja kehittyvässä liiketoimintaympäristössä osana huipputiimiä. Uskomme yrityksessämme, että ahkera työ palkitaan aina, ennemmin tai myöhemmin. Vaadimme täten myös myyjiltämme tinkimätöntä ja periksiantamatonta ASENNETTA myyntityöhön. Koulutustaustasi ja työkokemuksesi voi olla monenlainen ja monipuolinen, mutta arvostamme ennen kaikkea ennakkoluulotonta ja myynnillistä suhtautumista eteentuleviin haasteisiin. Eduksesi katsotaan, mikäli olet tehnyt B2B-myyntiä aiemmin tai sinulla on osaamista digitaaliseen markkinointiin.

 

Yrityksemme koti ja toimisto sijaitsee Oulussa Kasarmintiellä, historiallisessa Lasaretinsaaressa. Helsingin toimistomme löydät Lönnrotinkadulta Suomi-talosta. Tarjoamme tekijöillemme ajan tasalla olevat työvälineet sekä jatkuvan tuen ja avun työssä menestymiseen. Asiakkainamme on monen kokoisia yrityksiä ympäri Suomea, joten vaadimme myyjiltämme matkustusvalmiutta.

 

Tarjoamme mukaan tuleville tekijöille kilpailukykyisen palkan, joka koostuu peruspalkasta sekä myynnistä kertyvästä provisiosta.

 

Odotamme kaikkien työntekijöidemme jakavan arvomme kanssamme. Löydät arvomme täältä: https://digizer.fi

 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön/henkilöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja:

Lisätietoja Account Managerin tehtävistä saat sähköpostilla tai puhelimitse Oskarilta.

Oskari Ilomäki

0503533309

oskari.ilomaki@digizer.fi

 

Lähetä hakemus ja CV:

Laita hakemuksesi sekä CV:si myös Oskarille, oskari.ilomaki@digizer.fi